Bel nu 06 42 73 00 48

MAYKU FORMBOX

Vermenigvuldigd al je modellen

AANBIEDING

Koop nu een Mayku formbox en krijg er gratis een stofzuiger bij!

De Mayku FormBox wordt geleverd met onderstaande items zodat je gelijk van start kunt.

• De Mayku FormBox
• Een uitgebreide handleiding die je stap voor stap het 'Vorm' proces uitlegd
• Een set Transparante 'Vorm' sheets zodat je gelijk van start kunt, volledig recyclebaar
• Een set Witte 'Vorm' sheets zodat je gelijk van start kunt, volledig recyclebaar
• 1 kg gips om je eerste vorm te maken inclusief 2 maatbekers voor de juiste verhoudingen
• 3 voorbeeld modellen die je laten zien hoe het werkt. Volg de instructies en jouw model lukt gegarandeerd!

Extra's:

1 set Cast Sheets, dit zijn 30 stuks transparante voedselveilige vellen. De vellen zijn 0,5 mm dik en zijn herbruikbaar. Het lichte flexibele en niet-klevende oppervlak, zorgt ervoor dat je sjablonen gemakkelijk verwijderd kunnen worden. Volledig recyclebaar, deels gemaakt van gerecycled kunststofafval.

NU VOOR € 39,90  inclusief btw (€ 32,98 exclusief btw).
-----------------------------------------------------------------------------

1 set Form Sheets, dit zijn 30 stuks witte gebruiksvriendelijke vellen. De vellen zijn 0,5 mm dik en zijn geweldig voor productverpakkingen, prototypes en voor het verbeteren van ambachtelijke processen. Volledig recyclebaar, deels gemaakt van gerecycled kunststofafval.

NU VOOR € 39,90  inclusief btw (€ 32,98 exclusief btw).
-----------------------------------------------------------------------------

1 set Clear Sheets
, dit zijn 20 stuks transparante PETg vellen (voedselveilig) met een dikte van 1,0 mm. De vellen hebben dezelfde eigenschappen als de 'cast' sheets en zijn ideaal wanneer er meerdere modellen gemaakt moeten worden van de mal. Daarnaast uitermate geschikt voor productmodellen. Volledig recyclebaar, deels gemaakt van gerecycled kunststofafval.

NU VOOR € 47,50  inclusief btw (€ 39,26 exclusief btw).
-----------------------------------------------------------------------------

1 set Resin Sheets, dit zijn 20 stuks doorschijnende, melkachtige vellen gemaakt van polyethyleen met lage dichtheid en een dikte van 1,5 mm. Speciaal ontworpen voor het maken van op maat gemaakte mallen voor het gieten van hars. Deze platen kunnen ook gebruikt worden voor prototyping, modelbouw en het gieten van een wereld aan andere materialen. Een Mayku-hitteschild is essentieel voor de Resin Sheets om een consistente verwarming te garanderen.

NU VOOR € 39,90  inclusief btw (€ 32,98 exclusief btw).
-----------------------------------------------------------------------------

1 Mayku Heat Shield, een essentieel accessoire voor het gebruik van onze Resin Sheets en andere professionele materialen. Door het Mayku Heat Shield kan de FormBox werken met veel verschillende materialen doordat de warmteverdeling over het vel verbetert. Het hitteschild is in een oogwenk gemonteerd en hiervoor is geen gereedschap vereist. Een kleine kijkopening aan de voorzijde geeft zicht op het materiaal terwijl het wordt verwarmd. Het hitte schild wordt veilig verzonden in een beschermende verpakking.

NU VOOR € 39,90  inclusief btw (€ 32,98 exclusief btw).
-----------------------------------------------------------------------------

Mayku Vacuum, dit is een super handige stofzuiger die sterk genoeg is om uw modellen vacuum te zuigen en kan daarnaast ook zelfs ingezet worden om uw productieruimte schoon te houden. De stofzuiger heeft een vermogen van 600 Watt en wordt geleverd met een HEPA filter, een telescopische aluminium buis en een efficiente vloerkop. Er zijn geen stofzuigerzakken nodig.

NU VOOR € 89,00  inclusief btw (€ 73,55 exclusief btw).