Bel nu 06 42 73 00 48

3D Printing

Toepassingen met 3D Printing

Heeft u er wel eens bij stilgestaan dat 3D printen ook eenvoudig in uw bedrijfsvoering ingevoerd kan worden? Eenvoudige hulpmiddelen maken het bedienen van een machine eenvoudiger, een fysiek model bij de presentatie van uw product versnelt zomaar de besluitvorming. Steeds meer industrieën gaan gebruik maken van 3D printen.

Productontwikkeling met 3D printen zorgt er voor dat uw product sneller op de markt gebracht kan worden. Doorlooptijden worden drastisch verkort en het uiteindelijke resultaat kan al in een vroeg stadium vastgesteld worden. En dit alles tegen relatief lage kosten. 
Productieprocessen ondersteunen met 3D printen. Print op maat gemaakte oplossingen voor het organiseren van werkplekken en/of het eenvoudiger monteren van onderdelen in uw productieproces. Een eenvoudige manier om kostbare arbeidstijd en productiefouten te voorkomen.
Onderdelen produceren met 3D printen. Doordat er tegenwoordig steeds meer technische materialen beschikbaar komen om te printen is het mogelijk om nu zelf vervangende onderdelen te maken wanneer deze nodig zijn. Hierdoor hoeft u geen onderdelen op voorraad te houden. Geen kostbare voorraad en minder ruimte benodigd.

En door gebruik te maken van mijn printservice  kunt u morgen, zonder te investeren, al beginnen!

U bent dan ook van harte welkom in mijn 3D studio in Harlingen, waar u de diverse machines in werking kunt zien.