Bel nu 06 42 73 00 48

WAT

Hoe werkt het?

Een 3D model wordt opgebouwd uit een keramisch poeder. De printer legt een laagje poeder van 0,8 mm dikte op het printplateau.

Op deze poeder laag print de printer een binder en kleur overeenkomstig de doorsnede van het model. Hier bovenop komt weer een nieuwe laag poeder en het printproces wordt herhaald. Wanneer alle lagen geprint zijn is het 3D model gereed. De modellen kunnen zowel in wit als in full colour worden uitgevoerd. Na het printen wordt het product na behandeld. Het soort nabehandeling bepaalt de stevigheid, flexibiliteit en uitstraling van het model.

Formaat
Modellen kunnen uit 1 stuk worden geprint tot maximaal 254 mm x 203 mm x 203 mm (bxhxd). Wenst u een groter model dan kan deze in meerdere delen worden geprint. De delen worden na het printen nagenoeg naadloos aan elkaar gekoppeld.

Nu ook
Naast de keramische poeder printer beschik ik ook over diverse FDM printers en een SLA printer. Met deze printers kan ik in circa 20 verschillende kleuren kunststof* modellen vervaardigen tot een formaat van 500 x 1100 x 820 mm. *PLA, ABS, PET, Nylon, Pro1.

Aanleveren
Vanuit bijna ieder 3D tekenpakket kunt u uw 3D model laten printen. Exporteer uw tekening naar een .3DS, .VMRL of .STL file en wij maken uw ontwerp geschikt voor productie door onze printer. Heeft u deze exportmogelijkheid niet, neemt u dan gerust contact met ons op voor advies inzake de aanlevering van uw bestand.